Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Opruiming borduur- en hobbyboeken

Door ruimtegebrek zijn wij genoodzaakt een aantal borduur- en hobbyboeken op te ruimen tegen een schappelijke prijs. Op die manier heeft een ander weer leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan, hetzij met borduren, hetzij met kaarten maken (ook met borduurwerk).

Wilt u iets bestellen, klik dan hier.

Hobbyboekjes (7)

Elfyborduren heeft diverse DOEboekjes, SuperHobbyboekjes en Hobbywijzers in de aanbieding met ideeën, voorbeelden of technieken, bijvoorbeeld om kaarten te maken of gewoon om veel gezellige hobby-uurtjes door te brengen! Ook leuk om eens zo’n boekje cadeau te geven. Elk boekje is weer een nieuwe bron van inspiratie voor de hobbyist, vooral door de duidelijke foto’s.

Hobbyboekjes     Hobbyboekjes

Prijs per stuk: 
boekje €2,25 (exclusief porti/verzendkosten)

Erica Fortgens - patchwork borduren op papier - Een combinatie van borduren op papier met leuke stofjes om eens een keer andere kaarten te maken. Met veel borduurpatronen.
Erica Fortgens - Initialen borduren op papier - Wenskaarten voor tal van gelegenheden. Niet alleen met mooie initialen, ook met cijfers en teksten voor b.v. een bijzondere verjaardag of een jubileum. Met veel borduurpatronen.

N.B.
Erica Fortgens - Kerstkaarten borduren op papier - is uitverkocht

Erica Fortgens - Borduren op papier met Temari en Tenerife - Temari is een borduurkunst uit Japan. Een boek vol kleurrijke kaarten in twee bijzondere borduurtechnieken, met veel borduurpatronen.
Erica Fortgens - Temari interieurdecoraties - Temari is een borduurkunst uit Japan. Een figuur in deze techniek op een bal borduren geeft een prachtig effect. Verschillende kleuren garen geven een verrassend en kleurrijk resultaat. De mogelijkheden zijn enorm groot. De instructies zijn duidelijk en worden stap-voor-stap weergegeven met duidelijke foto's. Met patronenvel.

Reina Bakker - Art Deco lampjes - Met behulp van glasverf, penseel en lampenkapfolie maak je prachtige imitaties van kleurrijke glas-in-lood lampjes, ook wel Tiffanylampen genoemd. Door het gebruik van folie in plaats van glas zijn de lampjes onbreekbaar. Met patronenvel.

N.B. Nieuwe passe-partout wenskaarten om zelf te snijden is uitverkocht

Margriet Kors - Kreatief met piepschuim voor een gezellig interieur - Met een combinatie van piepschuim, katoen en lapjes stof kun je mooie interieurdecoraties maken, zoals een complete fruitschaal, zonnebloemen, tulpen, een heuse cactus en schilderijtjes.
Tiny van der Plas & Gré Abbes - Theezakjes vouwen, knippen, embossen en borduren - Met combinatie van verschillende technieken (theezakjes vouwen, embossing en borduren op papier) maak je hele bijzondere wenskaarten. Vol ideeën, voorbeelden en patronen om te borduren op papier.
José Huijbers - Op de Laak - 3D fotolijstjes, kaarten en cadeautjes - De schrijfster ontwierp kaarten, schattige kijkhuisjes en foto schilderijlijstjes, waarmee je iemand een groot plezier doet. Met patronen.
Diny Sprakel - Cadeautjes met servetten - Met de mooie afbeeldingen op servetten kun je op een eenvoudige manier en goedkoop basismateriaal zoals MDF en hout, geboortetegels, albums, lijsten, vazen, opbergboxen, kaartenhangers e.d. tevoorschijn toveren. Het boek is ook geschikt voor kinderen en beginners. 

                               Naar Hobbyboekjes (8)                                                                                   
TERUG
© Elfy borduren