Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Opruiming borduur- en hobbyboeken

Door ruimtegebrek zijn wij genoodzaakt een aantal borduur- en hobbyboeken op te ruimen tegen een schappelijke prijs. Op die manier heeft een ander weer leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan, hetzij met borduren, hetzij met kaarten maken (ook met borduurwerk).

Wilt u iets bestellen, klik dan hier.

Hobbyboekjes (8)

Elfyborduren heeft diverse DOEboekjes, SuperHobbyboekjes en Hobbywijzers in de aanbieding met ideeën, voorbeelden of technieken, bijvoorbeeld om kaarten te maken of gewoon om veel gezellige hobby-uurtjes door te brengen! Ook leuk om eens zo’n boekje cadeau te geven. Elk boekje is weer een nieuwe bron van inspiratie voor de hobbyist, vooral door de duidelijke foto’s.

opruiming hobbyboekjes
De prijs (exclusief porti/verzendkosten) vindt u achter de inhoud van het boekje.
DOE BOEK
De Dikke DOE 1
- Eenmalige uitgave boordevol (wens)kaarten, zelfs voor begtinners makkelijk na te maken.
Theezakjes vouwen; 3D knippen; Embossing; Fimo voor beginners. Met patronen en duidelijke tekeningen met uitleg.
Prijs boek €2,95 (exclusief porti/verzendkosten)
De Dikke DOE 2 - Eenmalige uitgave boordevol (wens)kaarten, zelfs voor begtinners makkelijk na te maken. Leuk in combinatie met deel 1. Toveren met theezakjes; Gevouwen geld; 3D Kijkkaarten;Wenskaarten. Met patronen en duidelijke tekeningen met uitleg.
Prijs boek €2,95 (exclusief porti/verzendkosten)
Dikke DOE 2000 - het hele jaar door knutselplezier

Paasbest interieurdecoraties; interieurdecoraties met pompoen en kalebas; Windlicht versieren; Kerst met theezakjes; Viltbloemen. Met patronen en duidelijke tekeningen met uitleg.
Prijs boek €2,95 (exclusief porti/verzendkosten)

Hobbywijzer
Lis Paludan - Alfabet in kruissteek - Leuke ideeën wat je allemaal met een alfabet kunt doen! (met patronen) bijvoorbeeld een losse letter op een doosje, etui of rugzak borduren, of de hele naam ergens op borduren. Een heel wandkleed, met het alfabet, om kinderen op een speelse manier de letters te leren. Of een letter op een trui borduren. Er staan zelfs breipatronen in het boekje voor kindertruien voor 2 tot 10 jaar!
Prijs boekje €1,75 (exclusief porti/verzendkosten)

Het MEGA-wenskaartenboek - Verschillende technieken stap voor stap uitgelegd met patronen en tekeningen voor 154 ideeën om kaarten te maken, o.a. Quilling; Borduren (met kleine kruissteekpatroontjes, die niet alleen voor kaarten te gebruiken zijn!); 3D knippen; Embossing.
Prijs boek €4,95 (exclusief porti/verzendkosten)
TERUG
© Elfy borduren