Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Motieven

Bij Elfy borduren zijn inmiddels meer dan 100 verschillende handgeborduurde motieven op cadeautjes verkrijgbaar. Er zijn verschillende manieren op iets op deze website te zoeken.

1) Zoekt u een bepaald product? Klik op 'Producten' dan komt u op de pagina met een alfabetisch overzicht van de producten.

2) Zoekt u een bepaald motief? Klik dan op 'Trefwoorden' en maak een keuze uit de lijst. U kunt dan ook zien of een bepaald motief in voorraad is.

3) Klik anders op het plaatje hieronder om naar de pagina met de verschillende motieven te gaan.

Wilt u toch nog een ander motief? Misschien kunnen we dat voor u ontwerpen en borduren. Vraag gerust naar de mogelijkheden! De prijzen zijn exclusief porti- en verzendkosten. De kleuren van de producten zijn in overleg te bepalen. Kijk ook eens bij NIEUW voor de allerlaatste nieuwe motieven en artikelen.

De motieven zijn in de volgende groepen en thema's verdeeld (klik op het plaatje om naar de pagina te gaan): 
handdoek met washandje, handgeborduurd in kruissteek gastendoekjes met badkuipen, handgeborduurd in kruissteek

handdoek met washandje en rozen, handgeborduurd in kruissteek

gastendoekje met katjes, handgeborduurd in kruissteek
baby badkamer bloemen dieren
gastendoekje met paddestoelen, handgeborduurd in kruissteek borduurwerk in Delftsblauwe kleuren

pannenlappen met kerstman, handgeborduurd in kruissteek

theedoeken met boerenbontmotief
herfst Hollandse motieven Kerst keuken
Paaseieren met strik, handgeborduurd in kruissteek Handdoek met golfers, handgeborduurd in kruissteek   handdoek met fietsen, handgeborduurd in kruissteek
Pasen sporten
geborduurd kaartkleed of bridgekleed met kaartmotieven in kruissteek handdoek met washandje en voetbal, handgeborduurd in kruissteek boekenlegger met kabouter en paddestoel of met boekenwurm, handgeborduurd in kruissteek handdoek met washandje en slippers, handgeborduurd in kruissteek
tafelkleden of tafellakens; kleine kleedjes speciale motieven boekenleggermotieven zomer

Wilt u toch nog een ander motief? Misschien kunnen we dat voor u ontwerpen en borduren. Of wilt u het motief op een washandje, handdoek of gastendoekje? Vraag gerust naar de mogelijkheden (klik op contact)! Klik hier voor de prijslijst.

De foto's op deze website zijn verkleind om te voorkomen dat derden ze zonder toestemming kopiëren en voor andere doeleinden gebruiken. Ze zijn uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en illustratie van de tekst. 

© Elfy borduren