Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Opruiming borduur- en hobbyboeken

Door ruimtegebrek zijn wij genoodzaakt een aantal borduur- en hobbyboeken op te ruimen tegen een schappelijke prijs. Op die manier heeft een ander weer leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan, hetzij met borduren, hetzij met kaarten maken (ook met borduurwerk).

Wilt u iets bestellen, klik dan hier.

Hobbyboekjes (6)

Elfyborduren heeft diverse DOEboekjes, SuperHobbyboekjes en Hobbywijzers in de aanbieding met ideeën, voorbeelden of technieken, bijvoorbeeld om kaarten te maken of gewoon om veel gezellige hobby-uurtjes door te brengen! Ook leuk om eens zo’n boekje cadeau te geven. Elk boekje is weer een nieuwe bron van inspiratie voor de hobbyist, vooral door de duidelijke foto’s.

Hobbyboekjes

Prijs per stuk: 
boekje €1,25 (exclusief porti/verzendkosten)

Diny van de Lustgraaf – Kruidige kaarten – Het meeste materiaal vind je in je eigen keuken om de kaarten uit dit boekje te maken: allerlei kruiden en zaden. Duidelijke uitleg met foto’s en veel patronen.
Marianne Perlot – Embossing hoekjes en randjes – Leidraad voor het gebruik van randensjablonen. Talloze voorbeelden om na te maken. Ook papiersnijtechnieken en randjesscharen ontbreken niet.

N.B. 3D Kijkkaarten met de cirkelsnijder is uitverkocht

Else Plantinga – 3D Kijkkaarten – Wat is een 3D-kijkkaart? Dat is zoiets als een kijkdoos, in de vorm van een kaart. Erg leuk voor beginnende of gevorderde 3D-knipsters. Mooie voorbeelden om na te maken.
Else Plantinga – 3D Kijkkaarten met stofjes en papier – Een 3D-kijkkaart is eigenlijk een kijkdoos, in de vorm van een kaart. Mooie voorbeelden om na te maken met stofjes en papier in 3D geknipt.
Anneke Radsma – Rietveld – Kleurrijke kralenkaarten met contourstickers – Veel ontwerpen en voorbeelden van wenskaarten voor allerlei gelegenheden, waarbij kleine kraaltjes en contourstickers een rol spelen.
Nellie Snellen – Incire kaarten vouwen en snijden – Incire is een bijzondere manier van papier snijden; met patronen en duidelijke voorbeelden.
Nellie Snellen – Nieuwe Incire wenskaarten – Incire is een bijzondere manier van papier snijden; met patronen en duidelijke voorbeelden.
Corry Tabak – van Tol – Nieuwe ideeën voor zandschilderen – Bijvoorbeelden zandschilderen met kant, op kaarten; met patronenvel
Alma Westerhof – Kaarten met cadeaulintjes – Wat doe ik met de restjes lintjes die om een cadeautje zitten? Kaarten of cadeaulabeltjes van maken!

                               Naar Hobbyboekjes (7)                                                                                   
TERUG
© Elfy borduren