Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Opruiming borduur- en hobbyboeken

Door ruimtegebrek zijn wij genoodzaakt een aantal borduur- en hobbyboeken op te ruimen tegen een schappelijke prijs. Op die manier heeft een ander weer leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan, hetzij met borduren, hetzij met kaarten maken (ook met borduurwerk).

Wilt u iets bestellen, klik dan hier.

Hobbyboekjes (5)

Elfyborduren heeft diverse DOEboekjes, SuperHobbyboekjes en Hobbywijzers in de aanbieding met ideeën, voorbeelden of technieken, bijvoorbeeld om kaarten te maken of gewoon om veel gezellige hobby-uurtjes door te brengen! Ook leuk om eens zo’n boekje cadeau te geven. Elk boekje is weer een nieuwe bron van inspiratie voor de hobbyist, vooral door de duidelijke foto’s.

Hobbyboekjes

Prijs per stuk: 
boekje €1,25 (exclusief porti/verzendkosten)

Ria Even – Kerstknipkaarten met stof – 3D met stofjes
Piet Gouverneur – Kersttoppers in 3D – Sfeervolle Kerstkaarten in 3d-techniek; de afbeeldingen leveren weer heel wat ideetjes op!
Nel van Hoorn – 3D Vensterkaarten – Plaatjes knippen en in 3D-techniek er hele mooie kaarten van maken. Genoeg nieuwe ideetjes met dit boekje.

N.B. Wenskaarten met honingraatpapier is uitverkocht
 
Nel van Hoorn –Drieluikkaarten voor elke gelegenheid – Voor allerlei gelegenheden staat er wel een voorbeeld in dit boekje. Met patroontjes.
Nel van Hoorn – Bloemenkaarten borduren in 3D – Twee technieken in 1 boekje: borduren en 3D-knippen. Boordevol patronen.
Nel van Hoorn – Geborduurde schudkaarten - Twee technieken in 1 boekje: borduren en schudkaarten maken. Boordevol patronen.
Marijke Karsten – Nieuwe kralenkaarten – Kralenwerk op kaarten, een prachtig resultaat. Met de beschrijvingen en voorbeelden in dit boekje kun je al je creativiteit helemaal uitleven!
Letty Lammens – 3D op CD – Een leuke manier om oude CD’s te versieren en er originele wenskaarten van te maken.
Diny van de Lustgraaf – Sierprikken – Leuke en makkelijke techniek om eens op een andere manier de kaarten te versieren. Veel prikpatronen!

                               Naar Hobbyboekjes (6)                                                                                   
TERUG
© Elfy borduren