Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Opruiming borduur- en hobbyboeken

Door ruimtegebrek zijn wij genoodzaakt een aantal borduur- en hobbyboeken op te ruimen tegen een schappelijke prijs. Op die manier heeft een ander weer leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan, hetzij met borduren, hetzij met kaarten maken (ook met borduurwerk).

Wilt u iets bestellen, klik dan hier.

Hobbyboekjes (4)

Elfyborduren heeft diverse DOEboekjes, SuperHobbyboekjes en Hobbywijzers in de aanbieding met ideeën, voorbeelden of technieken, bijvoorbeeld om kaarten te maken of gewoon om veel gezellige hobby-uurtjes door te brengen! Ook leuk om eens zo’n boekje cadeau te geven. Elk boekje is weer een nieuwe bron van inspiratie voor de hobbyist, vooral door de duidelijke foto’s.

Hobbyboekjes

Prijs per stuk: 
boekje €1,25 (exclusief porti/verzendkosten)

Reina Bakker – Transparante wenskaarten - Bevat mooie, eenvoudige ontwerpen voor wenskaarten. Je neemt de tekening over op een stukje doorzichtig plastic, tekent de lijnen na met reliëfpasta en kleurt de vlakjes in met glasverf. Het lijkt net glas-in-lood, maar de techniek is helemaal niet moeilijk.

N.B. Feestelijke wenskaarten van honingraatpapier
 is uitverkocht

Jeanne Broeken – 3D-felicitatiekaarten – De afbeeldingen geven leuke ideetjes om zelf kaarten te maken voor allerlei gelegenheden.
Mery Cozijnsen – Kerstkaarten met stofjes – Duidelijke afbeeldingen van wenskaarten met stofjes en beschrijvingen met patronen om ze gemakkelijk zelf te maken.
Janny Dijkstra – De mooiste najaarsstofjes op wenskaarten – Boordevol ideetjes om wenskaarten met stofjes te maken.
Janny Dijkstra – Kerststofjes goed geknipt – Veel ideetjes om wenskaarten met Kerststofjes zelf te maken; met enkele patroontjes. Janny Dijkstra –Wenskaarten goed geknipt - Ideeën om wenskaarten met servetten en stofjes zelf te maken; met enkele patroontjes. Edith van Eeuwen – Kaarten met kartonnètjes – Met kleine voorgestanste vormen van karton kun je fraaie wenskaarten en cadeaulabels maken.
Ilse Eggert – Scheffer – 3D-kaarten in sprookjessfeer – Met de 3D-techniek, poesieplaatjes en natuurlijke materialen (mosjes, grassen) maak je aan de hand van deze voorbeelden kaarten in sprookjessfeer.
Ria Even – Nieuwe Kerstknipkaarten met stof – 3D met stofjes; met enkele patronen

                               Naar Hobbyboekjes (5)                                                                                   
TERUG
© Elfy borduren