Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Opruiming borduur- en hobbyboeken

Door ruimtegebrek zijn wij genoodzaakt een aantal borduur- en hobbyboeken op te ruimen tegen een schappelijke prijs. Op die manier heeft een ander weer leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan, hetzij met borduren, hetzij met kaarten maken (ook met borduurwerk).

Wilt u iets bestellen, klik dan hier.

Hobbyboekjes (3)

Elfyborduren heeft diverse DOEboekjes, SuperHobbyboekjes en Hobbywijzers in de aanbieding met ideeën, voorbeelden of technieken, bijvoorbeeld om kaarten te maken of gewoon om veel gezellige hobby-uurtjes door te brengen! Ook leuk om eens zo’n boekje cadeau te geven. Elk boekje is weer een nieuwe bron van inspiratie voor de hobbyist, vooral door de duidelijke foto’s.

Hobbyboekjes

Prijs per stuk: 
boekje €1,25 (exclusief porti/verzendkosten)

Diny Sprakel – Textiel antieken – Wat is antieken? Beesten, poppen en andere woondecoraties van textiel verander je met een beetje latex en patina in nostalgische sfeermakers voor je huis. Met patronen.
Patricia Vargas – KralenboompjesUITVERKOCHT
Sjanie den Uyl – Decoreren met citrusschillen – Een hobby waar je niet veel voor nodig hebt en die altijd lukt.
Margreet Volp – Feestelijk embossing – Embossing is het reliëfdrukken in papier. De schrijfster heeft voor diverse gelegenheden (huwelijk, geboorte, verjaardag, verhuizing, Kerst) wenskaarten, doosjes en lampenkapjes ontworpen.
Riet Vroegrijk – Goossens – Cadeautjes met transparante glasverf – Schrijfster verwerkt allerlei materialen, zoals gedroogde bloemetjes, servetten, postzegels en zelfs pasta in transparante glasverf. Daarmee maakt ze schilderijtjes, glasraampjes, sfeerlichtjes en wenskaarten.

N.B.Quilting is uitverkocht

Marianne Zimny – Vogelverschrikkers – De vogelverschrikkers in dit boekje zijn gemaakt van fineplast, gecombineerd met raffia en gedroogde graansoorten. De techniek is eenvoudig. Zo’n exemplaar is leuk om in huis ergens neer te zetten.

                               Naar Hobbyboekjes (4)                                                                                   
TERUG
© Elfy borduren