Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Opruiming borduur- en hobbyboeken

Door ruimtegebrek zijn wij genoodzaakt een aantal borduur- en hobbyboeken op te ruimen tegen een schappelijke prijs. Op die manier heeft een ander weer leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan, hetzij met borduren, hetzij met kaarten maken (ook met borduurwerk).

Wilt u iets bestellen, klik dan hier.

Hobbyboekjes (2)

Elfyborduren heeft diverse DOEboekjes, SuperHobbyboekjes en Hobbywijzers in de aanbieding met ideeën, voorbeelden of technieken, bijvoorbeeld om kaarten te maken of gewoon om veel gezellige hobby-uurtjes door te brengen! Ook leuk om eens zo’n boekje cadeau te geven. Elk boekje is weer een nieuwe bron van inspiratie voor de hobbyist, vooral door de duidelijke foto’s.

Hobbyboekjes

Prijs per stuk: 
boekje €1,25 (exclusief porti/verzendkosten)

Friederike Franzkowiak – Zijde decoratief beschilderen – technieken, materialen en werkwijze worden duidelijk uitgelegd. Leuk om eens een zijden sjaal te leren beschilderen!
Annemiek de Groot – de Nijs – Potterie met Sandy® art – Voorwerpen van aardewerk worden voorzien van allerlei versieringen met zand. Zo zien uw vazen er uit, alsof ze zo van ver komen: bijvoorbeeld uit Afrika of Egypte.

N.B.Quilting is uitverkocht

Margriet Kors – Kerst in piepschuim
– Met stof, piepschuim en karton kun je feestelijke Kerstdecoraties maken: tafelversieringen, kerstboomhangers, kerstballen, guirlandes, klokjes, sterren, kerstboompjes, engeltjes en muurdecoraties.
Margriet Kors – Scribbles en vliesofix op stof –Een tafelkleed, doos of lampenkap, zelfs kledingstukken (b.v. een t-shirt) kun je met textiellijm en stofjes versieren.
Marijke Kuper – Decoreren met pasta – Wist je dat je met Italiaanse pasta prachtige interieurdecoraties kunt maken? Zelfs kaarten kun je ermee maken.
Annemiek Lelie - Janssen – Sprookjesboeken – Aan de hand van duidelijke beschrijvingen tover je oude boeken om tot ware sprookjesboeken.
Anja Lems – Fleurige wanddecoraties – Creatief aan de slag met (zijden) bloemen om mooie wanddecoraties te maken.
Gineke Root – Kralen! Rijgen en kettelen – Een heleboel makkelijk te maken sieraden (armbanden en kettingen) door eenvoudig rijgen of kettelen.
Else Schuijl – Cadeautjes van papierfiligraan – Ideetjes over het versieren van de verpakking of het cadeautje zelf, met werkbeschrijving. Sieraden, kaarten, schilderijtjes, kaarsen, cadeauverpakking, geboortetegels.

                               Naar Hobbyboekjes (3)                                                                                   
TERUG
© Elfy borduren