Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Opruiming borduur- en hobbyboeken

Door ruimtegebrek zijn wij genoodzaakt een aantal borduur- en hobbyboeken op te ruimen tegen een schappelijke prijs. Op die manier heeft een ander weer leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan, hetzij met borduren, hetzij met kaarten maken (ook met borduurwerk).

Wilt u iets bestellen, klik dan hier.

Hobbyboekjes (1)

Elfyborduren heeft diverse DOEboekjes, SuperHobbyboekjes en Hobbywijzers in de aanbieding met ideeën, voorbeelden of technieken, bijvoorbeeld om kaarten te maken of gewoon om veel gezellige hobby-uurtjes door te brengen! Ook leuk om eens zo’n boekje cadeau te geven. Elk boekje is weer een nieuwe bron van inspiratie voor de hobbyist, vooral door de duidelijke foto’s.

hobbyboekjes

Prijs per stuk: 
boekje €1,25 (exclusief porti/verzendkosten)

Alle 10 goed! - Boekje dat is samengesteld uit verschillende hoofdstukken van 10 andere doeboekjes: vouwen met theezakjes, kleien met fimo, embossing, versieren met poesieplaatjes, vouwen met geld, borduren op papier.
Reina Bakker - Sfeerlichtjes - Bevat mooie, eenvoudige ontwerpen van sfeerlichtjes. Je neemt de tekening over op enkelzijdige folie, tekent de lijnen na met reliëfpasta en kleurt de vlakken in met glasverf. Zo krijgt je ‘gewone’ waxinelichtje een heel ander jasje. Het lijkt net glas-in-lood, maar de techniek is helemaal niet moeilijk.
Reina Bakker – Een huis vol popjes – Met patronen en duidelijke uitleg om leuke stoffen popjes te maken: clowntjes, Paashaasjes, Kerstmannetjes.
Reina Bakker – Kerstkransen met stof en lijm – Kerstkransen worden in verschillende stijlen met mooie kerststofjes versierd. Marianne van Bekkum – Shadowpainting basisboek – schilderen op papier, net zoals batik op stof.
Jannie Bruijntjes – De liefste beren helemaal zelf gemaakt UITVERKOCHT
Hanny Eefting & Marianne Perlot – Werken met Woodsies – Leuke ideeën om met gestanste basisvormen allerlei decoraties, versieringen, kaarten te maken.
Edith van Eeuwen – Cadeaumappen – Hoe maak je hobbymappen, geboortealbums, receptenbakjes en andere bewaarmappen met stofjes?
Edith van Eeuwen – Kerstcreaties in stof en karton
– Met stof, karton en dit boekje maakt u schitterende kerstcreaties, zoals Kerstdozen, kaartenhangers, Kerstmannen, Kerstbomen, Kerstboomversieringen, wenskaarten, tafeldecoraties.
Elly van Elp-Bosscha – Zandgeschilderde vlinders en bloemen – Het boekje bevat patronen om ware kunststukjes te maken.

                               Naar Hobbyboekjes (2)                                                                                   
TERUG
© Elfy borduren