Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Sportmotieven

Bij Elfy borduren zijn inmiddels meer dan 100 verschillende handgeborduurde motieven op cadeautjes verkrijgbaar. Op deze pagina vindt u allerlei (hand)geborduurde sportmotieven.

Wilt u toch nog een ander motief? Misschien kunnen we dat voor u ontwerpen en borduren. Of wilt u het motief op een washandje, handdoek of gastendoekje? Vraag gerust naar de mogelijkheden (klik op contact)! Klik hier voor de prijslijst.

Voor andere soorten motieven zie ook: baby - bloemen - badkamer - dieren - herfst - Hollandse motieven - Kerst - keuken - Pasentafelkleden of tafellakens - kleine kleedjes - speciale motieven - boekenleggermotieven - zomer
 
Klik hier om te zien welke producten er in voorraad zijn.

Handdoek met golfers, handgeborduurd in kruissteek handdoek met fietsen, handgeborduurd in kruissteek

handdoek met washandje met handgeborduurde badslippers
Voor de fervente golfer, de wielrenner, degene die van fietsen houdt of een handdoek met badslippers voor de zwemmer of bezoeker van de sauna.
handdoek met handgeborduurde voetballers Een handdoek met voetballers: het tenue is in de kleuren van je favoriete club Ajax (links) of Feynenood (rechts)


handdoek met handgeborduurde voetballers

handdoek met washandje van je favoriete voetbalclub (met voetbal, handgeborduurd in kruissteek)washandje of handdoek met washandje in de kleur van je favoriete voetbalclub (Feijenoord, Ajax, PSV, AZ, FC Utrecht of FC Twente), met een geborduurde voetbal erop!Mouwslabbetje met voetbal, handgeborduurd in kruissteek
Baby mouwslabbetje met voetballen


De foto's op deze website zijn verkleind om te voorkomen dat derden ze zonder toestemming kopiëren en voor andere doeleinden gebruiken. Ze zijn uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en illustratie van de tekst.
© Elfy borduren