<

Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Beurzen, markten en fairs

U kunt de producten van Elfy borduren ook vinden op een aantal beurzen, hobby-/cadeaumarkten en fairs. Wilt u iets bestellen en porti-/verzendkosten besparen? Plaats dan tijdig uw bestelling en vermeld de beurs/markt, waar u het pakketje wilt komen ophalen. We zorgen dan dat het voor u klaarligt op de beurs/markt.

2019

zaterdag 13 juli 2019

Bijen- en honingmarkt bij dorpshuis "Het Blanke Schot", Garderenseweg 33 in Uddel  van 8 tot 15 uur, (voor de 37ste keer) door de Nederlandse Bijenhoudersvereniging gehouden. 

Gratis entree!

Zie ook de aankondiging op de website van de imkers Nederland www.imkersnederland.nl/agenda/uddel-bijenmarkt: 
"De 37ste editie van de jaarlijkse Bijen- en Honingmarkt in Uddel wordt gehouden op zaterdag 13 juli bij het dorpshuis Het Blanke Schot aan de Garderenseweg 33.
De markt start om 8:00 uur met het keuren van aangeleverde bijenvolken; er zijn prijzen voor volken in kasten en in korven; ook is er gelegenheid bijenvolken te verhandelen.
Vanaf circa 9 uur bezoeken grote aantallen geïnteresseerden uit de verre omgeving de markt, waar circa 65 kramen staan opgesteld. Het is er ieder jaar gezellig druk en dat is niet voor niets. Er zijn weer diverse demonstraties van oude ambachten, ouderwets sjoelen op een 10‑meter bak, diverse kraampjes en voor de kinderen volop activiteiten, zoals speelkussens. Tijdens de bijenmarkt in Uddel is er niet alleen honing te koop; ook geniet je er van een heerlijke oliebol, verse vis, en nog veel meer. Er wordt voorlichting gegeven over bijenhouden onder andere met behulp van een observatiekast, ook het belang van honingbijen voor natuurbehoud komt daarbij aan de orde. Natuurlijk zijn er nog vele andere kramen, waar naast bijenproducten ook andere waren gekocht kunnen worden.
Een sfeervolle markt waar het landelijke leven centraal staat! Toegang is gratis.
De Bijenmarkt is de laatste jaren in omvang gegroeid en ook dit jaar verwachten we weer meer bezoekers. Om circa 15:00 eindigt de markt."

handgeborduurde producten met bijen Elfy borduren stond in 2019 ook met een kraam op deze markt, met allerlei handgeborduurde producten en natuurlijk met geborduurde bijen!
Speciaal voor deze markt worden er nieuwe producten geborduurd, met allerlei bijen en zelfs met bijenkorven.

klik hier


Echt iets voor bijenliefhebbers of verzamelaars:
van alles wat met bijen te maken heeft.


Gratis entree!

Najaar 2019 

zaterdag 9 november 2019 van 10 tot 16 uur

Hobbymarkt in Café Maxima's (voorheen Café Antares), MFC Antares, Maximaplein 7 in Leusden

Dit jaar nog groter, doordat er twee verdiepingen met kraampjes zijn! Er namen in 2018 35 kraampjes deel aan deze creatieve hobbymarkt. Leuk voor de Sinterklaasinkopen of de Kerstcadeautjes!

Gratis entree!

Hobbymarkt in Leusden gemist in 2018? Geen nood, in november 2019 zal Elfy borduren er weer bij zijn! Houdt u onze website in de gaten, of kijk op https://www.facebook.com/Hobby-Markt-Leusden.

Daar staat trouwens ook een erg leuke reactie van de organisatoren van de Hobbymarkt: "Wat was het een feestje! Elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen en mooie handgemaakte cadeautjes kopen en verkopen! Dank voor jullie aanwezigheid!"
© Elfy borduren